top of page

Let's

COLLABORATE

Pure Imkota masseert voornamelijk op locatie bij B&B’s en retreats. Run jij een B&B of organiseer je retreats en wil jij jouw gasten de mogelijkheid bieden om volledig tot rust te komen en te ontspannen tijdens hun verblijf bij jullie? Dat kan! 

 

Pure Imkota biedt een totaalpakket om jullie gasten te verzorgen en om jullie mede te ontzorgen. 

Een verblijf in een B&B of het deelnemen aan een retreat gaat vooral om de beleving. Een mooie locatie; fijne kamers; mooie uitzichten of een heerlijke tuin en omgeving. Pure Imkota kan deze beleving aanvullen. De ervaring leert dat het ondergaan van een massage een belangrijke bijdrage levert aan het gevoel van welzijn en ontspanning.

 

Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, vind ik het minstens zo belangrijk dat mijn uitrusting op een bepaald niveau is. Uiteraard is een goede massage mijn uitgangspunt maar ook aan de massagetafel, handdoeken en olie heb ik veel aandacht besteed. Ik creëer hiermee een harmonieuze sfeer tijdens mijn massages.

 

Zie je mij al achter mijn massagetafel staan? In jullie mooie tuin of een mooie ruimte in jullie B&B? Neem dan contact met mij op. Ik kom dan graag langs om kennis met jullie te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Pure Imkota | Massage | Massagecursus | Massage Retreat

“Alone we are smart. Together we are brilliant" 

Team

UP

with

FUP_Energiekoorden_Transparant 604E3C.png

PURE IMKOTA

bottom of page