top of page
PHOTO-2023-06-18-13-31-05 3.jpg

My

STORY

Mijn naam is Kim (34) en ik ben trotse eigenaresse van Pure Imkota. Door mijn Molukse achtergrond heb ik masseren van kleins af aan meegekregen van mijn vader. Al op jonge leeftijd masseerde ik familie en vrienden op basis van gevoel.

Uiteindelijk na vele opleidingen en cursussen heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik gespecialiseerd in deeptissue, bindweefsel, cupping, zwangerschaps- en ontspanningsmassages. Ik combineer graag en masseer vooral intuïtief.   

 

Sinds 2023 woon ik samen met vriend en 2 katjes in het zuiden van Spanje in het zonnige Alhaurin El Grande. Het is altijd onze droom geweest om ons te vestigen in het buitenland en ik ben blij dat wij deze droom hebben kunnen verwezenlijken.

In Nederland runde ik jarenlang een succesvol massagepraktijk onder de naam Fixup Massage en ik ben dankbaar dat ik mijn beroep hier mag voortzetten. Vele (vaste) klanten hebben me daar weten te vinden en ik heb hele goede en warme herinneringen aan hen.

 

In Spanje ga ik verder onder een nieuwe naam, Pure Imkota. 

De letterlijke vertaling in het Maleis is: 

 

Im: ik ben

Kota: Stad

Of ook wel: “het huis in mij.“

 

Deze nieuwe naam past bij een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een leven in Spanje. Maar ook bij het feit dat ik de laatste jaren een enorme ontwikkeling heb ondergaan op het gebied van alle vormen van masseren. ‘Het huis in mij’ staat voor het masseren op basis van een gevoel van binnenuit.

 

Ik ben voornamelijk werkzaam als masseuse op locatie bij B&B’s en retreats, maar ook thuis heb ik sfeervolle plekken gecreëerd waar je kunt genieten van de diverse soorten massages die ik geef. Masseren is voor mij voelen, creëren, rust, openstellen, ontvangen, geven en vertrouwen. Het is een ‘Pure Imkota moment’ en ik hoop je gauw te ontmoeten om deze belevenis te ervaren! 

 

Liefs,

Kim 

bottom of page